A HBZ Kft. – Hanna Bahor Zárcentrum – egy családi vállalkozásként indult 1990-ben. A kezdeti termék kínálatban szereplő zárak és vasalatok, a piaci igényeknek megfelelve (elvárásainak megfelelően) újabb termékekkel bővültek. A megnövekedett kínálat és a piaci sikereink egy új, debreceni központ megnyitását tették lehetővé. Piacvezető pozíciónkat nem csak békéscsabai, nagyváradi, székelykeresztúri és budapesti telephelyeink összehangolt működése eredményezte, hanem az a szakmai elhivatottság, melyet ügyfeleink folyamatosan érzékelhetnek. Ez a mozgatója annak, hogy banki hitel nélkül milliárdos forgalmat érünk el éves szinten.

Fontosnak tartjuk a körülöttünk lévő kollégák személyiségét és a bennük megbúvó második én megismerését. Hamar kiderült, hogy kikerülve a feszített munkatempóból sokunknak van egyazon közös szenvedélye, mely mellett szívesen elidőzik. Ez nem más, mint a bor. A Horváth család kapcsolata a borral eddig sem volt titok Debrecenben, ezért sem meglepő, hogy épp a borral kezdtünk el küldetésszerűen foglalkozni. Ezt erősítette az is, hogy látjuk milyen méltatlan körülmények között talál társra egy-egy borcsoda. Ezeknek fényében alakult ki bennünk a következő cégfilozófia.

Küldetésünk az ősmagyar föld egyik legszebb terméséből, a szőlőből készült minőségi bor kultúrájának megőrzése. Valamint az ismertebb magyar pincészetek mellett a feltörekvő kisebb borászatok piacon való megjelenésének segítése. Kötelességünk a bort kellő alázattal eljuttatni a termelőtől minden borfogyasztó számára.

Hisszük, hogy a bor él és csak akkor mutatja meg igazi arcát, ha kellő tiszteletet tanúsítunk iránta. Idillikus derű, megváltó mámor, tökéletes vonzalom csak egy dolgon múlik: a gondosan választott magyar boron.

A méltó körülményeket egy század elején épült ház falai között találtuk meg, melynek arculata is ezt a hangulatot idézi majd. A kínálatban szereplő közel 400 féle bort egy temperált és megfelelő páratartalommal rendelkező nagykereskedelmi raktárban UV fénytől védve tarjuk mindaddig, míg az ügyfél az üzlettérben rá nem talál a keresett borra. A kiskereskedelem patinás környezetében a borok kizárólag LED világítás alatt, hőtől és UV behatástól mentesen kerülnek bemutatásra.

A döntést borszakértő kollégák segítik elő, akik minden tudásukat latba vetik, hogy ajánlatuk személyre szabott legyen.

Chip-Art Bt.

Telephely: 7030 Paks, Tavasz utca 35.
Számlázási cím: 7030 Paks, Tavasz utca 35.
Adószám: 26479608-2-17
Cégjegyzék szám: 17-06-003926
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-21898646
Nyilvántartásba vételi szám: 3/2015
Nagykereskedelmi engedély: HU21384703005
A cégbírósági végzés kiállítója: Tolna Megyei Cégbíróság

Katics Gergely
Ágazat vezető

Elérhetőség
06 30 456 7482