Debrecen, Rigó u. 1.

Nyitva: Hétfő – Péntek: 09:00-17:30
Telefon: 52/533 555

Gyakori kérdések

Olvasd el gyakori kérdéseinket, mert lehet, hogy megtalálod a választ arra amit kérdeznél!

Mikor kapom meg a rendelésemet?
A termékek jelentős része van raktáron, tehát másnapra ott van nálad ha rendelésedet délelőtt 11 óráig leadod. Amennyiben olyan terméket rendeltél, ami nincs raktáron, akkor azt minden esetben jelezzük e-mailen, vagy telefonon. Ilyenkor előfordulhat, hogy a szállítási idő jelentősen meghaladja a normál szállítási határidőt. Amikor a várt termék megérkezik a Borudvarhoz, mielőtt elküldenénk a futárral, előtte felhívunk telefonon, hogy másnap számítanod kell az érkezésre.
Mennyit kell fizetnem a szállításért?
Megrendelt termékeidet futárszolgálattal juttatjuk el hozzád, melynek díja 1800 Ft egységesen, de 20.000 Ft rendelés felett a kiszállítás összegét mi álljuk, tehát INGYENES! Extra méretű csomag esetén telefonon fogjuk egyeztetni veled a szállítási költséget.
Hogyan vehetem át az árut és mikor kell fizetnem?
A megrendeléskor olyan mobiltelefonszámot érdemes megadnod, amelyen napközben is elérhet a futár. Munkahelyi, otthoni telefonszámot lehetőleg ne adj meg. A futárok általában du. 14-18h óra között szoktak érkezni. Ha valamilyen speciális kérésed, van akkor azt a rendelés leadása után, telefonon átbeszélhetjük. Nem kell hívnod, mi a rendelés beérkezésekor minden esetben visszahívunk.

Üzenj nekünk

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Kérdezz bátran, legkésőbb 24 órán belül válaszolunk!