Borrendelés, házhozszállítás, csomagküldés

A házhozszállítás 20.000 Ft értékű vásárlás esetén INGYENES!

Hogyan tudok itt vásárolni?
Miután megtaláltad a megfelelő terméket, dobd bele nyugodtan a kosárba, ezzel semmilyen kötelezettséget nem vállalsz magadra.
A kosár a jobb oldalon a „belépés” modul felett fog megjelenni.
A szerkeszt gombra kattintva, módosíthatod a mennyiségeket, vagy törölhetsz tételeket.
A pénztár gombra kattintva megadhatod a rendeléshez szükséges elérhetőségeidet.

Amint megkaptuk írásbeli rendelésedet, legkésőbb 1 munkanapon belül telefonon is megkeresünk és megbeszéljük a részleteket, pl. hogy mikor számíts a termék érkezésére, stb…

Mikor kapom meg a rendelésemet?

A termékek jelentős része van raktáron, tehát másnapra ott van nálad ha rendelésedet délelőtt 11 óráig leadod.

Amennyiben olyan terméket rendeltél, ami nincs raktáron, akkor azt minden esetben jelezzük e-mailen, vagy telefonon. Ilyenkor előfordulhat, hogy a szállítási idő jelentősen meghaladja a normál szállítási határidőt.

Amikor a várt termék megérkezik a Borudvarhoz, mielőtt elküldenénk a futárral, előtte felhívunk telefonon, hogy másnap számítanod kell az érkezésre.

 Mennyit kell fizetnem a szállításért?

Megrendelt termékeidet futárszolgálattal juttatjuk el hozzád, melynek díja 1800 Ft egységesen, de 20.000 Ft rendelés felett a kiszállítás összegét mi álljuk, tehát ingyenes.
Extra méretű csomag esetén telefonon fogjuk egyeztetni veled a szállítási költséget.

Hogyan vehetem át az árut és mikor kell fizetnem?

A megrendeléskor olyan mobiltelefonszámot érdemes megadnod, amelyen napközben is elérhet a futár. Munkahelyi, otthoni telefonszámot lehetőleg ne adj meg. A futárok általában du. 14-18h óra között szoktak érkezni.

Ha valamilyen speciális kérésed, van akkor azt a rendelés leadása után, telefonon átbeszélhetjük. Nem kell hívnod, mi a rendelés beérkezésekor minden esetben visszahívunk.

Ha maradt még megválaszolatlan kérdésed a bor vásárlásával, házhozszállításával kapcsolatban, akkor írj nekünk és segítünk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet