Gizella Pincészet

Gizella logo

Gizella Pincészet

A 2016.02.12-én megrendelésre kerülő Furmint Februáron a debreceni kötődésű Szilágyi László személyesen is részt fog venni, mint kiállító.
Szila, ahogy sokan ismerhetik, miután nagyszüleitől – mint a 3. generáció – átvette a Tokaji szőlőültetvényeket,
fiatalos lendülettel folytatta a Dionüszoszi nedű előállítását. Tokajban a változatos talaj miatt, minden egyes termőhely egyedi.
A szőlők a vulkanikus rétegeket is elérik és a hely karakterével ruházzák fel a gyümölcsöket. Szóval le sem tagadhatják, hol teremnek.
Ez a hat hektárnyi információ, számtalan ültetvényből származik, rengeteg változóval. Ami közös a pincészet hitvallása: “Gondos kezek, lelkes emberek.”
Borász: Szilágyi László

Gizella Szilágyi László

 

borudvar
borudvar

Mi, a Borudvar elkötelezettek vagyunk a magyar borok, borvidékek mellet, ezért igyekszünk a legmagasabb minőségű fehér bor, vörös bor, aszúbor, párlat, édesség és delikátesz termékeket elérhetővé tenni vevőinknek. Nekünk ez hivatás! Hisszük, hogy a borok, konyakok, pálinkák, borok, csokoládék, desszertek szebbé teszik az életet.