A BIRTOK
A kiváló adottságú szekszárdi dombvidék dűlőin termelik meg a feldolgozásra szánt kékszőlőt. Szekszárd egyik legrégebbi kadarkatermő dűlője, a keleti fekvésű Cinka dűlő, ahol 10 féle Kadarka klónt, Baranya-völgyben Kékfrankost és Cabernet Sauvignont termesztenek.
Gesztenyés dűlő nyugati lejtőjén pedig Merlot és Cabernet Franc fajtákat termelnek összesen 5 hektáron.
Kis lépésekben próbálják bővíteni területeiket, a közeljövőben telepítésre kerül további 3 hektár.

A BORÁSZ
Nem rendelkezik nagy borász múltú felmenőkkel, csak annyival, mint a legtöbb tősgyökeres szekszárdi. Gyermekkora nyarait nagy részben édesapja mellett töltötte a szőlőben neki segítve. Később a műszaki érdeklődése felülkerekedett és az élete nagy részét ezen a pályán töltve élte le.
2005-ben azonban ismét közelkerült a szőlőhöz és a borkészítéshez, félig meddig kényszerűségből. Édesapja után rámaradt a családi birtok művelése és az ott megtermelt szőlő feldolgozása.
„A szőlő mindent tud, az egyik legősibb csoda. Ha szereted, viszont szeret. És én is beleszerettem! Ez az új szerelem indított el, újra beültem az iskolapadba, majd 2010 – ben belevágtunk és megalapítottuk pincészetünket.” – mesélte Trieber Géza.

Díjak:
Szekszárdi Borvidéki borverseny
2013

Cabernet Sauvignon 2011 Aranyérem
Szekszárdi Borvidéki borverseny
2014

Cabernet Franc 2011 Aranyérem
Primus 2011 Aranyérem
Kékfrankos 2011 Aranyérem
Kadarka 2012 Aranyérem

Vinagora Nemzetközi Borverseny
2015

Cabernet Franc 2011 Aranyérem