A borászat megalakulása óta kiemelkedő minőségű Tokaji borok előállításával és forgalmazásával foglalkozik. A Royal Tokaji termékválasztékában az 5, illetve 6 puttonyos Aszúkon, Aszú Esszencián és Natúr Esszencián kívül az utóbbi években a száraz Furmint és a kései szüretelésű borkülönlegesség is megszületett. Ez utóbbi a cég főborászának, Áts Károlynak nevét viseli. Az „Áts Cuvée” egy igazi sikertörténet, mely csodálatos, gyümölcsös ízvilágával és beltartalmi értékeivel hamar nagy népszerűséget vívott ki a magyar borkedvelők körében.

Áts Károlyt 2006-ban Tokaj-Hegyalja Év borászának választották. A borok sikerét számtalan neves nemzetközi és magyar borverseny díjai is igazolják: az utóbbi 12 évben több mint 140 aranyérmet nyertek a Royal Tokaji borok.
A kiváló minőség érdekében az aszúbogyók gondos válogatásával készülnek a borok, a történelmi – 1700-as szőlőkataszter – besorolás szerint. A Royal Tokaji 108 hektár saját szőlőterülettel rendelkezik, melyeken a három Tokaji szőlőfajta terem: a Furmint, a Hárslevelű és a Sárgamuskotály. A borok alapanyagát Mád legjobb szőlőterületei biztosítják: a Szent Tamás, a Nyúlászó, a Betsek és Birsalmás dűlők, valamint a különleges tulajdonságú Tarcali Mézes Mály. E termőterületekről a cég dűlőszelektált Aszúborokat is készít, egy adott dűlő termésének kizárólagos felhasználásával, magában hordozva az adott terület egyediségét, jellegét, varázsát.

A cég első borát az 1990-es évben készítette. Az eddigi kiemelkedő évjáratok az 1993-as, az 1999-es, a 2000-es és a 2003-as.
A Royal Tokaji ma már több mint 30 országba exportál, borai a világ öt kontinensén elérhető a vásárlók számára.