Aztán 2006-ban lányaik, Birgit és Katrin kezébe adták az irányítást. Pfneisl Birgit a borász diploma megszerzését követően néhány évig külföldön, neves és elismert pincészeteknél dolgozott. Majd 2006 óta teljes egészében az ő felelősége mindennemű borászati és pincemunka az itthoni vállalkozáson belül. Emellett az export értékesítés és a marketing is hozzá tartozik. Pfneisl Katrin jelenleg egyetemi tanulmányait folytatja gazdasági jog szakterületen. D emellett a helybeni értékesítés, a borbemutatók megtartása és a marketing munka is az állandó feladata. Mindezek mellet a legszívesebben és leginkább traktoron dolgozik. Pfneisl Franz és Elizabeth örömmel támogatják lányaikat. Mindenekelőtt a szőlőben jelentenek Birgitnek és Katrinnak nagy segítséget, különösen azért, mert a bioborászkodás sok tapasztalatot igényel. Horváth Szabolcs nem tartozik ugyan a családhoz, mégis ugyanolyan elkötelezetten dolgozik, és már azóta, hogy az első palack bor elhagyta a Pfneiszl Pincészetet. Feladata elsősorban az értékesítés és az adminisztráció.
Dűlők

Kraftner

A soproni erdő és a Fertő-tavi nádas között fejlődnek a mintegy 40 éves Kékfrankos tőkéink, a fiatal Merlot, Cabernet Sauvignon és Shiraz tőkék mellet. A palás talaj pedig karaktert és ásványi jegyeket ad a vörösboroknak.

Infried

Valamivel feljebb (nyugatabbra) fekszik a Kraftnernél, itt fejlődnek a birtok legfiatalabb merlot tőkéi, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik az egész Fertő-tóra. Tiszta időben akár a borairól ismert osztrák településeket – Rust, Mörbisch, Gols – is megcsodálhatjuk a birtokról. Az Infried dűlő Birgit Pfneisl irányításával lett betelepítve.

Langschilling

Sopron külterületén (a várostól keletre) művel a család egy kereken 100 soros, saját telepítésű Merlot-Cabernet Sauvignon ültetvényt. A dűlő jó áteresztő képességű, laza, homokos talaja kiválóan megfelel e két fajtának.

Újhegy (Neuberg)

A Sopron városa és a termálfürdőjéről, illetve ásvány- és gyógyvizéről ismert Balf közötti dombság tetején terül el a mintegy 2 hektárnyi Zenit szőlő. Ez a hungarikum fajta akár gyümölcsös, elegáns desszertbort, akár izgalmas száraz fehérbort is tud adni.

Pince

Közvetlenül a „kevesebb több” mottót követően a pincében megvalósult a high-tech dolgok elhagyása. Ehelyett a régi bevált, és a modern technológiából alkottunk egyfajta ötvözetet. Nem használunk fajélesztőt. Ezáltal lehetővé válik, hogy a bor a saját útját járja. A Prémium Selection borok egy része nyitott barrique-ban erjed.
„Nagyon szeretem ezt az eljárást, azzal együtt, hogy több munkával és fizikai erőkifejtéssel jár. Az előnye, hogy természetes, hideg erjesztés során több gyümölcsösséget lehet megőrizni. A borok egyéniségéről is meg vagyunk győződve: egy hordóban legfeljebb 190 liter cefrét tudunk kierjeszteni. Emiatt persze nagyon sok nyitott barrique-ra van szükségünk, de így minden egyes hordóban egy egészen önálló, egyedi bor születik. Amikor az erjedés végbement, a legjobb hordókat kiválogatjuk, és a préselést követően csak ezek kapják a megkülönböztetett jelzést: új barrique-ban erjesztve.” (Pfneisl Birgit)