A háború után az állami gazdaság gondozásába került, a pincét bortárolásra használták, majd hosszú évekig üresen állt. Az épület most az eredeti funkciójának megfelelően újra borral tele. Megkezdődött a renoválás, és a pincét felújították, a 2006-os évjárat borai már itt készültek. A épület emeleti részében vendégfogadásra, kóstolásra alkalmas termet hoztak létre, hogy a borfogyasztók kényelmesen helyet foglalva is tudják élvezni a borok páratlan különlegességét és érezni azt a szeretetet, gondosságot, amit a borok kapnak. Az épület olyan méltóságteljes, magasztos hangulatot áraszt, amely páratlan élménnyel gazdagítja az ide látogató borkedvelőket. Meglátni, és megszeretni, egy pillanat műve.
Az Ezerjó Hazájaként is ismert Móri borvidék nagy múlttal, évszázados hagyományokkal bír. Területe két hegység, a Vértes és a Bakony között húzódik meg a festői szépségű Móri árokban. Bizonyított tény, hogy a szőlőtermesztést a rómaiak alapozták meg, így a honfoglaláskor ide telepedő törzsek, itt már virágzó szőlőkultúrát találtak. Az első komolyabb fellendülését, az 1690-es években rendházat alapító Kapucinus barátok megjelenése hozta. Egyesek szerint ők honosították meg a borvidéken az Ezerjó fajtát, melynek története azóta összeforrt Mór, és környéke történelmével. Az évszázadok során, a Móri borvidéken termett szőlőből készült borok jelentősége megnőtt. Ismert olyan időszak, mikor a megnövekedett külföldi kereslet hatására, a móri borok kiemelkedő exporttermékei voltak Magyarországnak.
A Móri borvidéken termesztett borok jellegzetessége a magas alkoholtartalom, a tüzesség és a lassú öregedés. Bár a borok erősen savas jellegűek, a nagy test kiválóan kompenzálja ezt.
A borvidék tulajdonságai:

Terület: 730 hektár.
Klíma: kedvező, bár hűvösebb az átlagnál. Enyhe tél, sok légmozgás, mely a betegségeknek nem kedvez.
A nap sugarai nyáron a szőlők nagy részét egész nap érik.
Talaj: változatos: lösz, erdőtalaj

Szőlőfajták, borok:

Ezerjó – neutrális illat, erős savasságát kompenzáló nagy test jellemzi, férfias,
kemény, elegáns, jó évjáratban ki nem erjedt cukrot is tartalmazó,
de száraz jellegű.
Tramini – intenzív illatú és ízű – esetenként lágy.
Királyleányka – illatos, könnyed.
Chardonnay – finom illatú, tüzes, nagy testű.