Maul Pincészet
A Maul pincészet a vörösbor magyarországi fővárosában, Villányban található. A 2009-ben tízéves, feltörekvő vállalkozás a kézműves borászat nemes és Villányban régóta élő hagyományait elegyíti a korszerű borászati módszerekkel. A borvidék legjobb dűlőiből származó, terméskorlátozott szőlőtermésből nagy odafigyeléssel készítik minőségi boraikat.
Kínálatukban megtalálható a borvidéken is otthonos Chardonnay, illetve a világfajták közé tartozó kékszőlőből készült különféle borok: rosét, sillert és többféle vörösbort egyaránt készítenek. Vendégeik ízlésének megfelelően a Villányban legelterjedtebbnek számító Portugiesertől kezdve a csúcsminőségű Virgo-sorozat tagjaiig számos díjazott vörösbort készítettek az évek során. Egyedi házasításaik ugyancsak figyelmet érdemlőek.
Maul Kisvendéglő
A városközpontban húzódó pincesoron található melegkonyhás kisvendéglőben és borozóban egyszerre kínálják a gasztronómiai élvezeteket és remek boraikat! Vendégeiket a különböző évszakokban különféle vidám bálokra, kóstolókra invitálják. Novemberben a Márton-nap apropóján különleges libaételeket és az adott esztendő legújabb borait kínálják. Februárban disznóvágást szerveznek, amelyen a hagyományos falusi disznóvágás gasztronómiai ínyencségeit társítják ehhez illő boraikkal. Időközönként a csúcsgasztronómiának is helyet adnak, mikor legkülönlegesebb borainkhoz séfjük legkülönlegesebb fogásait párosítják.