Egy kis családi borászat Gyöngyöspatán, 2009 óta foglalkoznak borkészítéssel, jelenleg 3 hektáron. Szőlőiket 2016 óta a Hungária Öko Garancia által ellenőrzött ökológiai gazdálkodás keretében művelik, saját kezűleg. Tagjai a Terra Hungarica közösségnek és alapító tagjai a Magna Mátra egyesületnek, mivel elkötelezték magukat az ökológiai szőlőtermesztés és a természetes borkészítés mellett.
Céljuk minél kevesebb beavatkozással, minél természetesebb módon elősegíteni egy olyan bor megszületését, amely magán hordozza a termőhely értékeit és a fajta legelőnyösebb tulajdonságait. Nem elegendő ugyanis egy jó terroir bort vagy egy jó fajtabort elkészíteni.

Meggyőződésük, hogy mint egy szép borban, ebben is meg kell találni az összhangot. Gyöngyöspatán illetve a Mátrai borvidéken ez komoly feladatot és kihívást jelent az új utat kereső borász számára. Úgy gondolják, hogy az üde, friss fehérborok hazájának titulált Mátrai borvidék még nem találta meg igazi arculatát, nem alakult ki egy a borvidékre jellemző és a borvidék tulajdonságaihoz jól igazodó fajtaszerkezet.