A pincészet mintegy 8 hektár szőlővel rendelkezik Egerszólát, Egerszalók, Ostoros és Eger határában. Ezen kívül 1,3 hektár termését vásárolják fel.
Eger – Síkhegy
Sortávolság: 3 m
Tőtávolság: 0,6 m; 5556 tőke/ha
0,3 ha Kékfrankos
Művelésmód: középmagas kordon
1986-ban telepített, egykori nagyüzemi ültetvény, amely 2002 elején került a pincészet tulajdonába. Az itt szüretelt Kékfrankos a pincészet csúcsküvéibe kerül be.

Eger – Nagy-Eged
Sortávolság: 3 m
Tőtávolság: 1 m; 3334 tőke/ha
0,5 ha Kékfrankos
Művelésmód: Moser-művelés

Egerszalók – Ferenc-hegy
Sortávolság: 3,5 m
Tőtávolság: 1,1 m (ikertőkés); 2600 tőke/ha
1 ha Kékfrankos
0,5 ha Zweigelt
Művelésmód: magas kordonos.

A dűlőben található 1978-ban telepített egykori nagyüzemi szőlőtáblából három félhektáros darab került a kilencvenes évek elején a tulajdonukba. Az itt szüretelt szőlő borát egy része évről évre az Egri Vörös alapját képezi, a többit pedig más pincészeteknek adják el.

Egerszólát – Tagi
Sortávolság: 2,8 m
Tőtávolság: 0,9 m; 4000 tőke/ha
1,79 ha Cabernet Sauvignon
0,06 ha Cabernet Franc
0,06 ha Blauburger
0,6 ha Kékfrankos
0,25 ha Pinot Noir
0,27 ha Kékmedoc
1 ha Olaszrizling
Művelésmód: középmagas kordon és Guyot (Cabernet Sauvignon).
A pincészet bázisát jelentő ültetvényt 1999 tavaszán telepítették. A falutól délnyugatra található szőlőtábla egy hegygerinc tetején van, fekvése enyhe déli és délkeleti. A szóláti öregek szerint innen sohasem szüreteltek húsz mustfok alatti szőlőt. A dűlő e kiváló képességét – megfelelő terméskorlátozás mellett – évről évre bizonyítja.
Az itt termő Olaszrizling adja a pincészet talán legismertebb borát, az Egerszóláti Olaszrizlinget.

Egerszólát – Tóbérc
Sortávolság: 2,8 m
Tőtávolság: 0,8 m; 4500 tőke/ha
1 ha Olaszrizling
Művelésmód: közép magas kordon
Az itt termett szőlő leve az Egerszóláti Olaszrizling részét képezi, jobb évjáratokban pedig dűlőszelektált nagy fehérbort terveznek készíteni belőle.

Egerszólát – Kamra-völgy
Sortávolság: 2,9 m
Tőtávolság: 1 m; 3500 tőke/ha
0,54 ha Bianca
0,06 ha Muskotály
Művelésmód: Moser-művelés
Új, bőtermő fajtákat teleptettek ide. Az itt szüretelt Muskotály bora a 2005-ös évjárattól kezdve az Eszter Bora egyik alkotója. A Bianca borát a 2006-os évjáratig más borászatoknak adták el.

Ostoros – Pajdos
Sortávolság: 1 m
Tőtávolság: 1 m (minden negyedik sor kihagyva); 7500 tőke/ha
0,2160 ha Kékfrankos
0,2635 ha Merlot
0,1152 ha Cabernet Franc
0,2203 ha Kékmedoc
0,2160 ha Kadarka
0,1771 ha Portugieser
0,1440 ha Syrah
Művelésmód: bakművelés karós támasszal.

A 2004 tavaszán telepített 1,5 hektáros ültetvény az Egri Borvidék három legjobb dűlőjének egyikében található. Céljük az, hogy ez az ültetvény majdan egy igazán nagy, dűlőszelektált Egri Bikavér alapanyagát adja. Ennek érdekében minden négyzetméterre ültettek egy szőlőtőkét, melynek terhelését 0,5-1 kg között tervezik meghatározni. Mivel egy igazi egri jellegű bort szeretnének ennek a dűlőnek a terméséből készíteni, ezért az ültetvény nagy részét négy kárpát-medencei fajta adja; a Kékfrankos, a Kadarka, a Kékmedoc (Memoir) és a Kékoportó (Portugieser). Őket egészíti ki két, az Egri Borvidéken már bizonyított világfajta, a Merlot és a Cabernet Franc, valamint a kísérletezés kedvéért a Syrah.