A Frittmann névvel fémjelzett borokat családi vállalkozásban, Soltvadkerten, a Kunság déli részén fekvő alföldi kisvárosban készítik. Az ország legnagyobb borvidékén már a szüleik, nagyszüleik is szőlőtermesztéssel, borászattal foglalkoztak. Az új generáció sem fordult el ettől a hagyománytól: a két legifjabb fiú is borászatot tanult és mára bekapcsolódtak a pincészet mindennapi életébe, így szinte az egész család szerepet vállal a borászat életében. A szülőktől örökölt családi birtokuk bővítésével jelentős pincészetté nőtték ki magukat. 1987-től új alapokon működött a szőlészeti-borászati vállalkozás. Ez idáig már 60 hektár saját telepítésű hagyományos, karós és kordon művelésű szőlőültetvény van a család birtokában, továbbá egyes fajtáikhoz a környező gazdáktól integrálnak válogatottan jó minőségű szőlőt.

Az elmúlt években újabb termékekkel bővült a kínálatuk. Elkészült a kétféle Frittmann gyöngyöző bor FriSecco néven, illetve hőkezeléssel tartósított natúr mustok is a polcokra kerültek. Forgalomba került első száraz pezsgő is, mely Ezerjóból készült. Ezen felül szőlő- és törkölypálinkáik is színesítik a választékot.
Mindig is elsődleges céljuk volt, hogy a térség kiemelt minőségű, legjobb szőlőfajtáiból állítsák elő boraikat. A fehér és rosé borok nagy része reduktív technológiával készül, aminek következtében gyümölcsösek és üdék. Az ezerjójuk készül fahordós változatban is. Ez a régi magyar szőlőfajta városuk fő fajtája, zászlós bora. A Cserszegi Fűszeres, Irsai Olivér, és Generosa egyre népszerűbb hungaricum fajták, mindháromnak finom muskotályos illata és íze van. Kiemelkedő évjáratokban készítenek késői szüretelésű desszertbort is ezerjóból és cserszegi fűszeresből.
Választékukban megtalálhatók a világfajták is, mint például a Sauvignon Blanc, Rajnai Rizling, Cabernet Sauvignon, Cabrenet Franc, Merlot. Kékfrankos roséjukra jellemző a fehér borok üdesége és a vörösborok fűszerezettsége, amihez enyhe szénsavasság párosul, de a cuvée rosét is könnyedség, gyümölcsösség jellemzi. A vörösborok hagyományos és a korszerű technológia ötvözésével, fahordós és barrique hordós érleléssel készülnek. Magas humusztartalmú termőterületekről szüretelik a Kékfrankost, Merlot, Cabernet Sauvignont. Boraik kiemelkedő eredményeket érnek el a hazai és külföldi borversenyeken egyaránt.