A pincészet 1869. óta létezik, Zwack Izabella 1995-ben vásárolta meg azzal a céllal, hogy olyan borokat készítsen, melyek nemzetközileg ismét híressé teszik Tokajt, ezt a csodálatos borvidéket. A száraz Furmint egyesíti magában Mád terroirjának aromáit és e bonyolult szőlőfajta új megközelítését, egy komoly, telt, karakteres bor készült, amelyet elismernek a világ összes top éttermében. A késői szüretelésű Mylittát Izabella Ady Endre múzsájának, Zwack Máriának szenteli. A Dobogó Pincészet kizárólag 6 puttonyos aszút készít, csak kis mennyiségben, csak a legjobb évjáratokban és célja, hogy Tokaj Chateau Yquem-je legyen. A bor mellett a pincészet készít aszúszemekkel érlelt kéksajt különlegességet, és aszúból készített borecetet is. A Tokaj Renaissance tagja.