A 61,5 hektáros szőlőbirtoknak 85%-án kék, 15%-án fehérszőlőt termesztenek. A pincészet tárolókapacitása 5.000 hl. Ménes kiváló talajadottsága és az adriai éghajlathoz hasonló klíma szülte a borvidék büszkeségeit, a vörösborokat! A Merlot, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Kékfrankos és a Kadarka ma is a pincészet kiváló borai. Zászlósbora a Kadarka, amiből régen a vörös aszút készítették. A vörösborokat hagyományosan ászokhordóban érlelik, de alkalmazzák a kishordós (barrique) érlelést is. A kitűnő évjáratú borokat több éves érlelés után értékesítik. A fehérborokat korszerűn, reduktív módon, hűtött erjesztéssel készítik. A pincészet sajátossága a huszáros savgerinccel rendelkező Mustos Fehér, de szélesíti a palettát a világfajta Sauvignon Blanc, a rózsaszirom illatú Tramini, a szelíd, de titokzatos Királyleányka, a jellegzetes Szürkebarát és a harmonikus Olaszrizling.

A minőségi borok készítése érdekében a legújabb és legmodernebb borászati és érlelési technológiát használjuk.

A fehérborokat kizárólag reduktívan módszerrel készítik, melynek köszönhetően ezek nagymértékben megőrzik frissességüket és gyümölcsösségüket. A must erjedése ellenőrzött hőmérsékleten megy végbe, max. 15C-on, az oxigén kizárásával, 10.000 l krómacél tartályokban. Az erjedés ilyen körülmények között 2 hónap alatt befejeződik, stabilizálják és gyorsan, alacsony hőmérsékleten lepalackozzák és még 2-3 hónapig palackba érlelik és csak ezek után kerülnek piacra.

A vörösborokat a fehérborokéhoz hasonló tartályokban erjesztik, ám ez esetben ezek vízszintes helyzetben vannak. Az érlelési-erjedési hőmérséklet a vörösborainknál 25-29 C és 14-17 napig tart. Préselés után ezeket különböző kapacitású hordókban tárolják, használják a kishordós érlelést 225 l-es barrique hordókban, illetve az ászokhordós érlelést 5.000-15.000 l tölgyfahordókban. A hordós érlelés 2 évig tart, majd következik a palackozás és a 6-8 hónapos palackérlelés. A palackozott borok csak ezután kerülnek forgalomba.

Egyedi papírcsomagolásának köszönhetően a borok remek ajándékot képeznek szeretteinknek.