Családi Pincészetüket 2012-ben alapították. Területeik Mád három meghatározó dűlőjében a Szent Tamás, Betsek és Suba dűlőkben találhatók. Tokaj-hegyaljai borvidéken belül a mádi területek mindig kiemelkedőek voltak. Az itt zajlott intenzív vulkanikus tevékenyégnek köszönhetően a riolit, andezit, riolittufa mellett olyan egyedi kőzetek is keletkeztek, mint a zeolit, mely megalapozza a mádi borok egyedi karakterét. A komoly hozamkorlátozással művelt tőkék termését tarcali pincénkben dolgozzuk fel.

Áts Károly ennek a tájnak, éltető közegnek a szülötte. Vele kapcsolatban 2006 egyik igazi szenzációja volt, hogy az Egyesült Államok-beli Wine & Spirits magazin a világ legjobb borai között végzett kóstoláson a maximális 100 pontot adta az 1999-es eszenciának. Sem a tekintélyes szaklap, sem valamely neves borverseny történetében még nem fordult elő, hogy egy bort ilyen magas polcra emeltek volna. A készítője, Áts Károly Mád szerelmese. Jól ismer minden dűlőt, sőt sort is, és talán az sem túlzás, hogy a nagyobb kövekkel is közelebbi kapcsolatot ápol. A dűlőszelektált furmintról alkotott képünk, s ezáltal a minerális, száraz tokajiról kialakított nézetrendszerünk jelentős részben gazdagodott általa. Áts Károlyt megszerezte a 2012-es Év Bortermelőjét, aki 2013 év elején elvállalta az állami tulajdonú Tokaj Kereskedőház Zrt. főborászi megbízatását, s mellé elindította a családi pincészetet is.
Végezetül pedig egy idézet tőle : „Egy olyan borvidékre születtem, ami – úgy gondolom – egy csoda. Nekem a hazám. Egy olyan családba születtem, ahol édesapám és édesanyám a természet tiszteletére, a szeretetre nevelt. Édesapám mindig azt mondta, fiam, te csak mindig legyél saját magad, ne más. Nem is akarok. Én mindig az az Áts Karcsi akarok maradni, akivé ő nevelt.”