Fehérbor, vörösbor, magyar borok, borkereskedés - Borudvar

Rosé 2016 – Nyakas Pincészet – rosébor

1.300 Ft Nettó: 1.024 Ft

Budai száraz rosébor, 0,75 liter.

Cikkszám: U002402 Kategóriák: , , , Címkék: , , , ,

Rosé 2016 – Nyakas Pincészet – rosébor

Kadarka, Merlot, Pinot noir, Kékfrankos házasítása. Eme négy fajtából eredő komplex ízvilágot, málnás, cseresznyés gyümölcsösség, fűszeres zamatvilág, erőteljes savgerinc, intenzív lecsengés jellemzi. Tenger gyümölcseihez vagy akár önmagában nyári frissítőként is kiválóan szolgál

Fogyasztását 12 °C-on ajánljuk.

 

A Nyakas Pincészetről 

A Birtoknak a Nyakas-hegy lábánál meghúzódó kicsiny település ad otthont, amelyet nemes egyszerűséggel “Tök”-nek hívnak. A Birtok nevét a medencét átszelő Gerecse hegység nyúlványáról a „Nyakas”-ról kapta. Szőlőterületeik az Etyek-Budai borvidék északi körzetében, Budajenő és Tök községek határában találhatóak.

A Budai borvidéki körzet szőlő- és borkultúrája évszázados múlttal, gazdag hagyományokkal rendelkezik. A magas mésztartalmú, ásványi anyagokban gazdag talaj és a speciális mikroklíma egyedi ízvilágú intenzív illatú fehérborok termőhelye. A gondos szakértelemmel kialakított szőlőskertek, a szorgos emberi munka és a kíméletes kézi szüretelés biztosítja a természeti értékek megőrzését és az állandóan magas minőségű termést.

Borvidék

Etyek-budai

Pincészet

Nyakas Pincészet

Évjárat

2014

Űrtartalom

0,75 liter

Típus

Száraz

Szín

Rosé

Származás

Magyarország

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Rosé 2016 – Nyakas Pincészet – rosébor”


Felhasználási feltételek