Fehérbor, vörösbor, magyar borok, borkereskedés - Borudvar

Prestige Rosé + táska – Taittinger – champagne

21.000 Ft Nettó: 16.535 Ft

1 készleten

Cikkszám: U001727 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Prestige Rosé – Taittinger – champagne

Intenzív rózsaszín szín, friss illat, ízében pedig sok-sok piros bogyós gyümölcs, hosszú lecsengéssel. Egy rendkívül szerethető rosé champagne. A szájban ez élnék, gyümölcsös, friss és elegáns bor aromája kerül egyensúlyba a zúzott vad málna, cseresznye és fekete ribizli ízével. Nagyon Finom, kiegyensúlyozott ízek, a Presige Rosé maga a harmónia.

Taittinger

A társaságot Jacques Fourneaux pezsgő-és borkereskedő alapította 1734-ben, amely az I. világháború után, a Taittinger család beszállásával kapta mai nevét.

Pierre Taittinger jó érzékkel döntött úgy, hogy a Chardonnay lesz a domináns szőlőfajta. Ez bölcs választásnak bizonyult, hisz ez páratlan könnyedséget, fortélyt és eleganciát kölcsönöz a márkának. 1945–től François, Pierre Taittinger harmadik fia, két bátyjával, Jean–nal és Claude–dal együtt felügyelte a Champagne Házat, amely jelentős mértékű növekedésen ment keresztül. ők kezdték el a XIII. században épült Saint-Nicaise Kolostor pompás IV. századi Gallo-Roman stílusú mészkő pincéinek üzemeltetését.

Jelenleg Pierre-Emmanuel Taittinger a Taittinger Champagne feje.

Pincészet

Taittinger

Űrtartalom

0,75 l

Szőlőfajta

Pinot Noir, Chardonnay

Típus

Száraz

Szín

Rosé


Felhasználási feltételek